Εφαρμόζοντας την πάγια μεθοδολογία της Renault σε όλους τους τομείς που αφορούν στην επικοινωνία και την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα γνήσια ανταλλακτικά Renault είναι διαθέσιμα στα καταστήματά μας Renault Automotivo σε Χαλάνδρι και Γέρακα.
Επισκεφτείτε τa καταστήματά μας για να ενημερωθείτε με κάθε λεπτομέρεια για τις υπηρεσίες Renault After Sales. Για να απολαμβάνετε την οδήγηση του Renault σας ξένοιαστα και με ασφάλεια, κάθε στιγμή. 

Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Renault, αντανακλούν την τεχνογνωσία του Κατασκευαστή και εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία του αυτοκινήτου σας και την αντοχή του. 

Ανταλλακτικά Renault

Ποιά είναι τα βασικά σημεία που χαρακτηρίζουν τα γνήσια ανταλλακτικά Renault;

Ασφάλεια

600 εξειδικευμένοι μηχανικοί και ένας σημαντικός προϋπολογισμός R&D είναι αφιερωμένα στην διασφάλιση των υψηλών επιπέδων ποιότητας του Renault σας, κατασκευάζοντας αυτοκίνητα και ανταλλακτικά με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας. 350 crash tests και 4.500 virtual tests πραγματοποιούνται κάθε χρόνο ενώ 12 μοντέλα Renault έχουν αποσπάσει 5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro N’Cap. Μόνο με τη χρήση των Γνήσιων Ανταλλακτικών Renault μπορείτε να διατηρήσετε αυτά τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας. Ποια είναι η απόδειξη; Με ανακατασκευή χρησιμοποιώντας αποκλειστικά Γνήσια Ανταλλακτικά Renault και μεθόδους Επισκευής του Κατασκευαστή, ένα Megane κατόρθωσε να αποσπάσει και πάλι 5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro N’Cap!

Ποιότητα

Στη Renault, πιστεύουμε στην ποιότητα των Γνήσιων Ανταλλακτικών μας! Κάθε Γνήσιο Ανταλλακτικό Renault που χρησιμοποιείται για την επισκευή ή τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας είναι σχεδιασμένο για να διατηρεί τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και συνοδεύεται από 1 έτος Εγγύηση.

Καινοτομία

700 πατέντες εγκρίνονται κάθε χρόνο για να βελτιώσουν τις ποιότητες του Renault  σας. Τα ανταλλακτικά Renault  επωφελούνται αυτών των καινοτομιών.

Σχεδιασμός

Λατρεύετε το design του Renault σας; Διατηρήστε την ομορφιά του για πολλά χρόνια με τη χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών που ταιριάζουν απόλυτα στο αυτοκίνητο και είναι σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό του χάρη στην τέλεια γεωμετρία τους.

Σεβασμός στο περιβάλλον

Το 90% των αυτοκινήτων Renault είναι ανακυκλώσιμο. Γιατί ο σεβασμός του περιβάλλοντος είναι αρχή της Renault (eco²)!   Στη Renault Automotivo σε Χαλάνδρι και Γέρακα θα βρείτε όλα τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε για το Renault σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας από τους εκπροσώπους μας θα σας βοηθήσει να βρείτε το ανταλλακτικό Renault που χρειάζεστε.