ΑLL-NEW CAPTUR HYBRID MHEV

Ό,τι μπορεί να προσφέρει το Captur, τώρα και σε υβριδική έκδοση!
Δείτε το στην Renault Automotivo, από 28.950€.

ΤΟ CAPTUR ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ E-TECH ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ !

ΕΝΑ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ

Όλες οι αρετές της ηλεκτροκίνησης, αλλά και η πολύπλευρη φύση ενός υβριδικού συστήματος κίνησης. Έχεις δύο ηλεκτροκινητήρες και έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης, με ένα κιβώτιο πολλαπλών λειτουργιών. Για μία άνετη και ήσυχη βόλτα στην πόλη, το σύστημα δουλεύει ηλεκτροκίνητα. Μήπως ξεκινάτε για ένα μακρύ ταξίδι; Ο κινητήρας, που φορτίζει μόνος του, σας προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία. Χωρίς καμία ανάγκη να τον βάλετε στην πρίζα, ή να τον επαναφορτίσετε.

ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Σε καθημερινή χρήση, μειώστε τις εκπομπές καυσαερίων CO 2 και προσαρμόστε την κατανάλωση καυσίμου όσο οδηγείτε. Οδηγείστε αμιγώς ηλεκτρικά, το 80% του χρόνου σας στην πόλη και εξοικονομείστε 40% καύσιμο, σε σχέση με τα αν οδηγούσατε με έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης. Εκμεταλλευτείτε το σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση, ενώ για να ανακτήσετε ακόμα περισσότερη ενέργεια, αξιοποιείστε τη λειτουργία «Β» στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

Είστε έτοιμοι να ζήσετε νέες συγκινήσεις; Ησυχία, άνεση, αμεσότητα στην απόκριση… το νέο πολυλειτουργικό κιβώτιο του CAPTUR E – TECH HYBRID και ο κινητήρας των 140 ίππων, σας προσφέρουν άμεση επιτάχυνση από την εκκίνηση. Απολαύστε μια ευέλικτη και ήσυχη οδήγηση ξανά και ξανά, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Περισσότερα για το CAPTUR

Θέλω να μάθω περισσότερα