Η AUTOMOTIVO αποτελεί μία αξιόπιστη επιλογή για τη συντήρηση και τη φροντίδα του RENAULT σας. Στην AUTOMOTIVO αναλαμβάνουμε το service του αυτοκινήτου σας με αίσθημα ευθύνης για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, διαφανή τιμολογιακή πολιτική, ώστε πάντα να είστε κερδισμένοι και να απολαμβάνετε την οδήγηση του αυτοκινήτου σας.

Το service αυτοκινήτων RENAULT αφορά τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας στα προβλεπόμενα διαστήματα, βάσει των προδιαγραφών του κατασκευαστή, διασφαλίζονταςτην άριστη λειτουργία και τη διατήρηση της αξίας του.

Ποιότητα και ασφάλεια

Για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας οι τεχνικοί της AUTOMOTIVO έχουν στη διάθεσή τους διαγνωστικά μηχανήματα, ειδικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, γνήσια ανταλλακτικά και προϊόντα συντήρησης που ανταποκρίνονται στις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας του κατασκευαστή.

Επαγγελματική φροντίδα με την τεχνογνωσία AUTOMOTIVO

Η εταιρεία μας γνωρίζει το RENAULT σας καλύτερα από οποιονδήποτε! Οι τεχνικοί που φροντίζουν το αυτοκίνητό σας έχουν επιλεγεί ανάμεσα στους καλύτερους στο αντικείμενό τους. Βρίσκονται υπό συνεχή εκπαίδευση και διασφαλίζουν ότι κάθε εργασία που θα κριθεί απαραίτητη για το αυτοκίνητό σας θα πληρεί τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Κέρδος για τους πελάτες μας

Έχοντας το RENAULT σας ελεγμένο και επισκευασμένο στην AUTOMOTIVO σημαίνει ότι παίρνετε τα σωστά γνήσια ανταλλακτικά, απολαμβάνετε τα ανταγωνιστικά πακέτα του κατασκευαστή RENAULT , καθώς και την εμπειρία των εξειδικευμένων τεχνικών της AUTOMOTIVO.