ΑLL-NEW CAPTUR PLUG-IN HYBRID

Το εμβληματικό compact crossover, τώρα και plug-in υβριδικό

Οδηγήστε το CAPTUR και απολαύστε την ηλεκτροκίνηση, σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας!
Από 39.810€

Με το νέο plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, μπορείτε να οδηγείτε το νέο CAPTUR PLUG-IN HYBRID ηλεκτροκίνητα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, με καθημερινή φόρτιση, και να επιλέγετε την υβριδική κίνηση, για μεγαλύτερα ταξίδια το Σαββατοκύριακο! Χωρίς κανένα συμβιβασμό.

Απαράμιλλη οδηγική ευχαρίστηση

Είναι δυνατόν να έχετε την αμεσότητα απόκρισης ενός ηλεκτρικού, με ένα υβριδικό; Ναι! Το νέο CAPTUR PLUG-IN HYBRID σας το εγγυάται. Το αυτοκίνητό σας ξεκινά εντελώς αθόρυβα και επιταχύνει τόσο γρήγορα όσο ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, προσφέροντάς σας το μέγιστο δυνατό επίπεδο άνεσης.
Renault CAPTUR PLUG-IN HYBRID – Hybride rechargeable.

Προσαρμοσμένο στο δικό σας lifestyle!

Το νέο CAPTUR PLUG-IN HYBRID σας επιτρέπει να χαρείτε την ελευθερία της επιλογής. Έτσι, σας δίνεται η δυνατότητα να οδηγείτε ηλεκτρικά στην πόλη, για σχεδόν 65 χλμ. με κάθε φόρτιση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, και στη συνέχεια να αξιοποιήσετε την υβριδική λειτουργία, για μια εκδρομή το Σαββατοκύριακο. Έχετε στη διάθεσή σας μία ιδανική λύση για όλες τις μετακινήσεις σας!

Renault CAPTUR PLUG-IN HYBRID - Hybride rechargeable

Η τεχνογνωσία της ηλεκτροκίνησης, στο νέο CAPTUR.
Η Renault διαθέτει πάνω από 10 χρόνια τεχνογνωσίας στα ηλεκτρικά οχήματα μηδενικών εκπομπών ρύπων (Renault Z.E.), ώστε να μπορεί να σας εγγυηθεί ιδανικές συνθήκες κίνησης μέσα στο νέο σας υβριδικό plug-in CAPTUR. Απολαύστε «καθαρές» μετακινήσεις και βελτιωμένη κατανάλωση, που επιτυγχάνονται χάρη στο πρωτοποριακό αυτόματο κιβώτιο και την τεχνολογία ανάκτησης ενέργειας, στοιχεία που προέρχονται κατευθείαν από τη Formula 1!

Θα βρείτε το All-new Renault CAPTUR PLUG-IN HYBRID από 38.710€, μόνο στην Automotivo

Περισσότερα για το CAPTUR

Θέλω να μάθω περισσότερα