Νέο Renault Captur προηγμένο ακόμη και στην τελευταία λεπτομέρειά του

Με ένα νέο Captur προηγμένο ακόμη και στην τελευταία λεπτομέρειά του, η Renault  αποδεικνύει για άλλη μία φορά στην μακροχρόνια ιστορία της, ότι η εξέλιξη, η καινοτομία και η ασφάλεια βρίσκονται στο DNA της.

Περνώντας στη δεύτερη γενιά του, το Renault Captur ανανεώθηκε ριζικά στο τεχνολογικό κομμάτι, εξελίχθηκε σχεδιαστικά και μεγάλωσε σε διαστάσεις, ώστε να μην υστερεί στον πάντα υπολογίσιμο τομέα της πρακτικότητας. 

Πέρα από την κοινή πλατφόρμα CMF-B, το Captur μοιράζεται με το νέο Clio σχεδιαστικά στοιχεία, κινητήρες και συστήματα άνεσης, ασφάλειας, ψυχαγωγίας. Οπτικά, αν και δεν κόβει δεσμούς με τον προκάτοχό του, το νέο Captur είναι πιο αθλητικό, με ακμές στο καπό, διακοσμητικά ένθετα χρωμίου, φωτιστικά σώματα full LED σε σχήμα «C».

Νέο Renault Captur

 

Ακόμη και πριν περάσουν λίγα δευτερόλεπτα αντιλαμβάνεσαι την αισθητή αύξηση στο μήκος, το οποίο φθάνει τα 4,23 μέτρα (+11 εκατοστά σε σχέση με το απερχόμενο Captur). Με 90 συνδυασμούς στο εξωτερικό και άλλους 18 στην καμπίνα των επιβατών, σπάνια θα συναντήσεις δύο πανομοιότυπα Captur. Το μεταξόνιο των 2,64 μέτρων μεταφράζεται σε βελτιωμένους χώρους για τους επιβάτες, ενώ τα συρόμενα πίσω καθίσματα επιτρέπουν στο χώρο αποσκευών να αγγίξει αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας (+81 lt, στα 536 lt).

Νέο Renault Captur

Στο εσωτερικό τις εντυπώσεις κερδίσουν οι μαλακές επενδύσεις σε αρκετά σημεία και το Smart Cockpit, το οποίο είναι στραμμένο ελαφρά προς τον οδηγό. Περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων (7 ή 10,2 ιντσών) και οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων (από 7 έως 9,3 ίντσες, που θυμίζει tablet). Το σύστημα πολυμέσων υποστηρίζει αναζήτηση μίας γραμμής, ενώ παράλληλα μπορεί να συνδεθεί με smartphone, μέσω πρωτοκόλλου Android Auto και Apple CarPlay. Στα θετικά και οι αρκετές θήκες για μικροαντικείμενα. 

Το πρώτο εξάμηνο του 2020 το Captur θα γίνει το πρώτο μοντέλο στη γκάμα της Renault με την υβριδική τεχνολογία E-Tech. Κινητήρας βενζίνης 1.6 και δύο ηλεκτρικά μοτέρ αποδίδουν συνδυαστικά 160 ίππους, ενώ η μπαταρία χωρητικότητας 9,8 kWh προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία έως 45 km.

Μέχρι τότε μπορείτε να επιλέξετε μέσα από τη πλούσια γκάμα κινητήρων εσωτερικής καύσης που περιλαμβάνει τους turbo βενζίνης 1.0 TCe 100 ίππων, 1.3 TCe 130 και 155 ίππων, καθώς και τους diesel 1.5 Blue dCi, 95 και 115 ίππων.

Οδηγήστε πρώτοι το νέο Renault Captur συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί:

Κοινοποίηση